Privacy en voorwaarden

Voorwaarden

Alle prijzen genoemd op deze website zijn inclusief BTW.

Cookies

Ik gebruik Google Analytics om een beter inzicht te krijgen in het gebruik  van mijn website, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Hiervoor maak ik gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst). Deze cookies bevatten bezoekgegevens die worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseer ikj hiermee de werking van de website. Ik combineer deze gegevens niet met andere diensten, noch van Google noch van andere partijen.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is mogelijk dat sommige functies en –services, op deze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Vragen en feedback

Heb je vragen over je privacy of over de voorwaarden van mijn dienstverlening, dan kun je contact met me opnemen.