Over jou

Ik werk met mensen die willen onderzoeken hoe ze hun eigen leven en de wereld mooier kunnen maken door meer verbinding met de natuur te creëren en op een echt duurzame manier te handelen.

Vaak zijn dat mensen die van permacultuur gehoord hebben en vooral geïnspireerd zijn geraakt door de optimisme, ‘can do’ houding en geniale technieken.

Soms zijn het activisten of mensen met een moestuin of mensen die willen emigreren naar een plek die meer rust en ruimte biedt om zelfvoorzienend te gaan leven.

Meestal zijn het stadsbewoners, mensen zoals ikzelf, met een gezin en een carrière, die zich bewust zijn van wat er aan het gebeuren is in de wereld. Vaak zijn het ook studenten, die beperkte tijd, middelen en geld hebben.

Ze maken zich zorgen over de toekomst van hun kinderen, henzelf en de maatschappij. Ze beginnen zich ongemakkelijk te voelen met de consumptiemaatschappij en zoeken naar andere, eenvoudiger manieren van leven.

Ze willen actie, positief en opbouwend.

Ze weten dat het roer om moet, maar weten niet precies hoe en voelen zich misschien klemgezet door de eisen van baan, gezin en het drukke moderne leven.

Soms dromen ze van zelfvoorzienend leven, maar zijn niet in de positie om zomaar te verhuizen naar het platteland, of willen dat niet (het is toch geweldig in de stad?!)

Deze mensen zijn belangrijk omdat ze de potentie voor positieve verandering zien, het belangrijk vinden en bereid zijn om over hun eigen mogelijkheden na te denken.

Juist de mensen die op hun plek blijven en daar op een andere manier proberen te leven hebben veel te bieden voor onze samenleving. In de stad ziet iedereen wat je doet, dat is handig!

Hoe kan je duurzaam verandering brengen in je leven
waarvan je kunt genieten
zonder jezelf op te branden?

 

Dat is de vraag die mij veel bezighoudt en ik hoop dat de informatie, producten en diensten op mijn website ondersteuning kunnen bieden voor jou, als dat ook jouw vraag is.

Klik op de foto’s hieronder om een impressie te krijgen van de mensen waarmee ik de laatste jaren hebt gewerkt en activiteiten waar ik me mee bezig houdt.